NUEVA TIENDA EN MATARÓ

Siguiendo con el objetivo de llegar a todos los rincones de nuestra geografía, tenemos el gusto de felicitar a nuestro compañero Julián que acaba de abrir la nueva tienda de La Fábrica del Cartucho en Mataró.

Podemos encontrar la tienda y todos sus productos en la Avenida Gatassa, 127 de Mataró.

 

1 Comentario

 • Albert Ribó

  Bon dia,

  La nostra empresa es diu Tekstila i estem ubicats a Dosrius. Hem trobat la vostra pàgina i ens sembla interessant la idea de poder reciclar els cartutxos de tinta. Ens agradaria ens fessiu arribar una idea de com funciona la vostra empresa per tal que poguem fer ús del vostre servei.
  Un exemple dels cartutxos que tenim és per l’impressora HP Laserjet CM1312 (CB540A Negre).
  Quin seria el seu cost?
  Gràcies

  Salutacions

 • Los comentarios de esta entrada están cerrados